Fortsätt till huvudinnehållet
Kvarnporten entrén

Om Vårdcentral Kvarnporten

Anledningarna att så många väljer att lista sig hos oss är flera.
Nedan kan du läsa om några.

Nyrenoverade lokaler hos Vårdcentral Kvarnporten

Nyaste vårdcentralen

Vårdcentral Kvarnporten är Dalarnas nyaste vårdcentral belägen på Kvarnberget i Falun. Vi öppnade vår verksamhet i september 2022 och vi har fler än 4300 listade patienter och ökar kontinuerligt. Våra lokaler är nyrenoverade, ändamålsenliga och inbjudande.

Vi är en privatägd vårdcentral som har vårdvalsavtal med Region Dalarna och för dig som patient innebär det samma förutsättningar beträffande vårdgarantier, avgifter etc som på en offentligt driven vårdcentral. Journalsystem, laboratorier och röntgen är de samma som för Regionen i övrigt.

Stort engagemang och god kunskap om verksamheten

Vårdcentral Kvarnporten är en helt fristående vårdcentral, utan koppling till stora vårdbolag. Vårdcentralen ägs och drivs av fem delägare, samtliga med lokal förankring och lång erfarenhet av primärvården i Dalarna. Samtliga delägare är fullt aktiva i den dagliga verksamheten och vården vilket både innebär ett stort engagemang och god kunskap om verksamheten vilket tydligt märks i arbetssätt, bemötande och tillgänglighet.

Stort engagemang och god kunskap om verksamheten

Vi är övertygade om att en förutsättning för att bedriva en god vård är att vi har medarbetare som trivs och mår bra på sin arbetsplats. Att kunna utvecklas på sin arbetsplats, att själv kunna påverka och förändra arbetssätt men även att kunna ha roligt och att kunna känna sig trygg på jobbet är en självklarhet i vår strävan att bli den mest attraktiva vårdarbetsplatsen. På så sätt kan vi även fortsättningsvis attrahera den bästa hälso- och sjukvårdspersonalen.

En hälso- och sjukvård i toppklass

Vi tror på kontinuerlig utveckling och ifrågasättande av arbetssätt som inte gör nytta för patienterna. Vår uttalade målsättning är att utveckla och förbättra primärvården så att vi kan fortsätta att erbjuda en hälso- och sjukvård i toppklass.

Vi bedriver enbart verksamhet i Falun men som boende i Dalarna är du välkommen att lista dig hos oss oavsett bostadsort. Vi har redan många patienter som valt oss som vårdcentral trots att man bor på annan ort i Dalarna.

Vi har öppet helgfria vardagar. Digitala tjänster via ”mina vårdkontakter” är alltid öppna.

Lista dig hos oss du med!